sso
| Hello Guest - login | My Account | My bookshelf | My folders
Kotar website
Page:9

9 הפ וליטיקה של ה אוכל התחלנו והפסקנו לאכול דברים, ומתי המציאו את מה ש"אכלנו תמיד" . כיווּן בחיים עדיין לא היה לי, אבל ידעתי שיהיה שם אוכל, איכשהו . רציתי לקרוא עוד, אבל כיוון שטלי ואני היינו בתנועה, ערכנו הסכם : בכל פעם שאסיים ספר, ורק כשאסיים את כולו, אוכל לקנות חדש . חזרנו לארץ עם ארבעה ארגזי ספרים . מאז אני שרוי במסע אינסופי בעקבות האוכל שלנו, סיפורו ומקורותיו . ולא היינו נפגשים כאן, בספר הזה, אלמלא נתקלתי בקושי במסע . קושי שהיה גדול עלי — הניסיון להגיע למקור . לא ציפיתי שזה יהיה קשה כל כך, ומוזר כל כך . כשחזרנו לארץ התחלתי ללמוד וכבר הדרכתי ליקוט ובישול של צמחי מאכל . ידעתי איך להשיג שום בר ועלי חרדל ומתי מבשיל החרוב . רציתי להתחקות גם אחרי השום, החרדל והעגבניות שאני קונה . רציתי לדעת איך הם גדלים, איפה הם עוברים, בני כמה הם כשהם מגיעים אלי . נווה איתן הוא קיבוץ של חקלאים ורפתנים . עמק המעיינות כולו חרוש בשדות חקלאיים . הייתי בטוח שזה יהיה פשוט . אבל כשנכנסתי למרכולית בקיבוץ ושאלתי מאיפה הירקות, לא ידעו לענות לי . גם הספק שהביא אותם לא ידע, ולא ידע את מי לשאול . גם בסופרמרקט בבית שאן לא ידעו . מוזר . התקשרתי למספר של שירות הלקוחות של סנפרוסט, שהודפס על שקית

רדיקל


For optimal sequential viewing of Kotar
CET, the Center for Educational Technology, Public Benefit Company All rights reserved to the Center for Educational Technology and participating publishers
Library Rules About the library Help