sso
| Hello Guest - login | My Account | My bookshelf | My folders
Kotar website
Page:10

409 תחום הטעם ז 5 . 2 . 1 . 3 409 ידי הטעם ח - חלוקה עיקרית על 1 . 5 . 2 . 1 . 3 410 ידי הטעם ת או י - חלוקה עיקרית על 2 . 5 . 2 . 1 . 3 414 שלוש חלוקות או יותר בתחום הטעם ז 3 . 5 . 2 . 1 . 3 419 הטעם ת או י – מפסיק אחרון בתחום הטעם ז 4 . 5 . 2 . 1 . 3 421 י בתחום הטעם ז - ת או ח - צף הטעמים ח הקושי בר 5 . 5 . 2 . 1 . 3 425 ת " כללי סימון הטעם ת בספרי אמ 6 . 5 . 2 . 1 . 3 426 חריגים ושרידים מן השלב הקדום 7 . 5 . 2 . 1 . 3 426 ידי הטעם ת - חלוקה עיקרית על . א 427 ידי הטעם ט - חלוקה עיקרית על . ב 429 סיכום 8 . 5 . 2 . 1 . 3 430 תחום הטעמים ד ורימיא 6 . 2 . 1 . 3 438 תחום הטעם ח 7 . 2 . 1 . 3 438 ידי הטעם ט או נ - חלוקה עיקרית על 1 . 7 . 2 . 1 . 3 441 תיבות 2 שלטון בן - טעם מבשר בתחום – הטעם ט 2 . 7 . 2 . 1 . 3 443 ח ידי הטעם - חלוקה עיקרית על 3 . 7 . 2 . 1 . 3 449 סיכום 4 . 7 . 2 . 1 . 3 449 תחום הטעם ני 8 . 2 . 1 . 3 453 ת או יתחום הטעם 9 . 2 . 1 . 3 457 תחום הטעם ט 10 . 2 . 1 . 3 459 תחום הטעם נ 11 . 2 . 1 . 3 461 ום סיכ 3 . 1 . 3 463 השוואת כללי החלוקה בין שתי המערכות 2 . 3 463 פתיחה 1 . 2 . 3 464 כללי החלוקה 2 . 2 . 3 474 סיכום 3 . 2 . 3 475 התהוות מערכת הטעמים בשלבים : פרק רביעי 475 פתיחה 1 . 4 477 ( הרובד הבבלי הקדום ) a שלבי ההתפתחות של כללי ההטעמה ברובד 2 . 4 477 קדום ה a רובד 1 . 2 . 4 486 המאוחר a רובד 2 . 2 . 4

יד יצחק בן-צבי


For optimal sequential viewing of Kotar
CET, the Center for Educational Technology, Public Benefit Company All rights reserved to the Center for Educational Technology and participating publishers
Library Rules About the library Help