sso
| Hello Guest - login | My Account | My bookshelf | My folders
Kotar website
From:  > העץ

Page:8

8 ג׳ון פאולס זנים שנעשים נדירים יותר ויותר בימי הסופרמרקט האלה בשל חסרונותיהם המסחריים, כמו ציפתם העדינה או הכורח העלוּם "להיאכל היישר מן העץ" — הטעם המשובח ביותר שידעתי מעודי . עדיין רודף אותי זיכרונם, זיכרון שמותיהם וטעמיהם, צ'ארלס רוס וליידי סאדלי, פּיסגוּד נוֹנסאץ' ומלך הפּיפּינים . גם הזנים הפופולריים יותר שהוא גידל, כמו קומיס ג'יימס גריב וקוֹקס אורנג' — המוצרט והבטהובן של מדע גידול הפירות — סיגלו לעצמם על עצי הכלונסאות המחוכמים שלו תועפות של טעם ועידון, שלא פגשתי כמותם מאז אלא לעתים נדירות . בין השאר זה היה משום שהוא היטיב לדעת מתי בדיוק לאכול את הפרי . אגס קומיס צריך שבועות אחדים כדי להבשיל בחנות, אך הוא בשיאו ליום אחד בלבד . השלמוּת בזן הגריב רגעית ובת חלוף כמעט באותה מידה . עצים אלה השפיעו על חיינו הרבה יותר משהבנתי בנעוריי . התייחסתי אליהם כפי שאבי הציג אותם לעולם, תחביב ותו לא ; עניין שבשגרה, או מחויב המציאוּת, כמו הדאגות הכספיות התמידיות שלו, היעלמויותיו היומיומיות ללונדון, כיב התריסריון שלו — או מן הצד החיובי, הגולף של סופי השבוע, טניס, החיבה שלו לתחרויות קריקט מחוזיות . אבל כבר אז הם היו יותר מעצים — שמותיהם, מִנהגם וטבעם התקיימו באותו מישור רגשי כשל בן משפחה .

הוצאת אסיה


For optimal sequential viewing of Kotar
CET, the Center for Educational Technology, Public Benefit Company All rights reserved to the Center for Educational Technology and participating publishers
Library Rules About the library Help