sso
| Hello Guest - login | My Account | My bookshelf | My folders
Kotar website
Page:5

תוכן העניינים תודות 7 מבוא 9 . 1 נקודת האפס 17 לפני הספירה : היסטוריה קצרה של ייצור היין בישראל 18 הקמת יקבי רמת הגולן : לוגיקה ישנה מוחלפת בחדשה 19 לאחר הספירה : הפריחה בעולם היין לאחר שינוי הלוגיקה 28 . 2 יין : מוצר , תרבות וטעם 41 איך מייצרים " טעם " ? 42 לאט ובהדרגה : חינוך החך 43 קורסי יין ובתי ספר ליין 46 חנות יין : " זו לא סתם חנות " 51 כתיבה על יין : עמדות של ייצור משמעות 59 מתיאור לביקורת 66 כתבי עת מקצועיים 74 שפה וגוף : איך הופכים ל " מבין ביין " 78 שפת הגוף 82 ידע וכוח בשדה היין 84 . 3 יין , מעמד והון 88 הון כמסנן ראשוני וכסיבה ראשונית לכניסה לעולם היין 89 ייצור הטעם והמעמד : המרת הון כלכלי בהון תרבותי 95 מתווכי המשמעות 96 יין ואמנות 99 יין וגסטרונומיה 104 מועדוני חברים 106 מועדונים א - פורמליים : פנאי וראווה 110 צריכת ראווה 110 פנאי לראווה 112 יין , פנאי ותיירות 116

הקיבוץ המאוחד


For optimal sequential viewing of Kotar
CET, the Center for Educational Technology, Public Benefit Company All rights reserved to the Center for Educational Technology and participating publishers
Library Rules About the library Help