sso
| Hello Guest - login | My Account | My bookshelf | My folders
Kotar website
Page:6

סימן ז 32 שאלה : באיזה גודל צריכים להיות גבישי מלח המיועדים להמלחת בשר , " ע מ שיהיו כשרים להמלחה ? סימן ח 33 שאלה : האם מותר להשתמש במלח " סלית " להמלחת בשר , היות ויש טענה שהמלח נושר מהבשר בגלל עגלגלותו ? סימן ט 35 בדין ג ' ל טין הנעשה מעורות נבילות וטריפות סימן י 41 בענין כשרות השלו סימן יא 43 שאלה : מדוע בתחליפי חלב המיועדים לפטום עגלים , עדיף להשתמש בשומן מן החי מבהמה טמאה ולא בשומן מבהמה טהורה ? סימן יב 44 שאלה : אדם שרוצה להשתיל שיניים מלאכותיות בפיו , האם צריך לחשוש לבעיות כשרות כגון בשר וחלב וחמץ בפסח ? סימן יג 45 שאלה : האם ניתן להדיח במדיח כלים גם כלים בשריים וגם כלים חלבי ים בזה אחר זה , והאם ניתן להכשיר את מדיח הכלים לפסח וכיצד ? סימן יד 51 שאלה : כיצד יש לנהוג בהכשרת מטבחים בקיבוצים לא דתיים : א כיצד להכשיר את התבניות בתנורים , בפרט בזמן שאין היד משגת לקנות תבניות חדשות ? ב כיצד אפשר להשתמש במכונת שטיפת כלים גם לכלים חלביים וגם לכלים בשריים ? ג האם אפשר להשתמש בכלי זכוכית ודורלקס לאכילה גם לחלב וגם לבשר , לאחר שטיפת הכלים במכונה ? סימן טו 52 שאלה : האם רבנות מקומית יכולה לתת הכשר לחברה המייצרת מזון כשר בלבד , במקרה ובעל החברה הוא גם בעליה של חברה אח רת המייבאת מזון שאין עליו הכשר ?

משכל (ידעות  ספרים)


For optimal sequential viewing of Kotar
CET, the Center for Educational Technology, Public Benefit Company All rights reserved to the Center for Educational Technology and participating publishers
Library Rules About the library Help